08. September 2010 06:00
Navigace
Domů
Články
Odkazy
Novinky
Kontaktujte nás
Fotogalerie
Hledat
K.G.Brno
Pravidla klubu

Zkratky v geocachingu

Wherigo v Brně a okolí 50mil

Wikipedie Geocachingu
Regionalní servery
Geocaching CZ
Geocaching Plzeň
Geojih
Odkazy

Číst diskuzi
 Tisk diskuze
GeoHratky 2010
mudlodcera
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 09. March 2010 23:48

admin

Příspěvek: 46
Založený: 18.08.08

Tak tedy po upozorneni Washa4 davam i sem informace o publikovanem eventu K.G.Brno GeoHratky 2010. Pokud se najde dost zajemcu o hrani, tak bude rosiren pocet ucastniku a snizi se cena vstupneho, ale tuto zmenu dam vedet az tesne pred eventem az bude jistejsi kolik lidi urcite prijde.

To Washa4: Nejsem sice admin, ale jen pouhy moderator. Navic trochu nestiham.
Upravil/a mudlodcera dne 09. March 2010 23:51

washa4
#2 Vytisknout diskuzi
Přidané 10. March 2010 19:56

novice

Příspěvek: 20
Založený: 11.08.08

Skoda, ze se tento odkaz objevil az po mem zurgovani na GC.com. Bylo to spis mysleno jako zoufaly vykrik eventoveho nadsence, ze se asi nedostane na event KGB, ktereho jsem clenem. Ja ctu spise clanky zde nez na GC.com, kde zas tak moc casto nejsu. A mel bych prosbu na vsechny, kdo jmenem KGB zakladaji Eventy klubu. Moc Vas vsechny PROSIM, kdyz odeslete Event k publikovani na GC.com, dejte prosim kratkou zpravicku i na tento web! Snad to neni zas tak casove narocne. Nebo kdyz o eventu uvazujete, zverejnit par informaci, aby si clenove KGB mohli zalogovat will attend a aby cihali! DEkuji predem! Navic vedu u nas Krouzek deskovych her pro deti a byl bych nerad, kdyby mi tento event blizky memu srdci unikl. DIky za rychlou reakci Mudlodcery a tesim se, ze se predevsim akce KGB budou prednostne zverejnovat zde!
Garmin eTrex Legend + TOPO MAP V4

http://wasicek.webnode.cz
fotrik
#3 Vytisknout diskuzi
Přidané 10. March 2010 23:26

admin

Příspěvek: 125
Založený: 26.06.08

washa4: Hrat u stolu se ti chce a den predtim venku v lese ne?

mudlodcera
#4 Vytisknout diskuzi
Přidané 11. March 2010 09:23

admin

Event delam pod hlavickou KGBrno, protoze se tady k tomu nikdo nema. O eventu vedelo dost adminu ale nenapadlo me, ze kdyz event dela Bediss, tak ze se tu hlaska od Coinage objevi, ale kdyz porada event kdokoli jiny tak ze si sem tu informaci musi dat sam. Navic do novinek jako pouhy moderator prispivat nemuzu.
No a to ze jsem to sem dala tak rychle je jen proto abych takovym pripominkam jako mas zamezila. Proste jsem jen clovek a nestiham vsechno (wiz PM zprava).

washa4
#5 Vytisknout diskuzi
Přidané 11. March 2010 17:46

novice

2 Fotrik: Hrat u stolu se mi moc chce. Ja lovim spis mestske kese, protoze muj garmin mi v lese neukazuje. Jinak jestli narazis na Geobrneni, ze se neucastnim, tak to je pro mne problem, protoze mysterky zas tak moc nelovim, staci se podivat na muj profil a je jasne, ktere kese preferuji, navic, jestli budou nejake stage v lese, tak prakticky koncim. Do lesa se ja odvazim jen s nejakym geopritelem, ktery ma lepsi cip nez ja. Navic nejsem zas tak dobry sifrant a nektere mi daji dost zabrat. Navic vedu u nas krouzek deskovych her pro deti, tak jsem si myslel, ze bych mohl ziskat nejake nove informace o hrach,podle toho, ktere budou. Vetsinu znam dobre, ale treba o Elfenlandu jsem jen slysel

washa4
#6 Vytisknout diskuzi
Přidané 11. March 2010 17:49

novice

2 Mudlodcera: Ja myslim, ze uz je vse vysvetleno (viz moje PM zprava). Je jasne, ze clovek nestaci stihat vse, ale doufam, ze se treba priste objevi event KGB i zde na webu.

washa4
#7 Vytisknout diskuzi
Přidané 11. May 2010 20:37

novice

Jeste jednou timto dekuji organizatorum za zorganizovani moc pekneho tematickeho Eventu a zaroven se moc OMLOUVAM, ze jsem tak trochu zkazil zaverecne vyhlaseni! Bohuzel jsem nepocital s tim, ze bych se nejak vubec umistil, natoz sebral Sinuhetovi FTF (promin, vim, ze je sbiras). Taktez jsem mel neco domluveneho s rodinou u me doma v Moravskem Krumlove (byla u nas vyrocni pout), tak jsem se musel vzdalit o neco drive. Tim jsem se nemohl zucastnit zaverecneho vyhlaseni vysledku a tudiz jsem neprevzal svou cenu. Jeste jednou se tedy omlouvam, ze jsem se nezucastnil zaverecneho vyhlaseni vysledku a dekuji mudlodceri, ze zatim cenu nechala u sebe v uschove. Urcite si ji prevezmu na nejakem dalsim Eventu KGB (napada mne Minigolf od fotrika, ktery se - doufam - bude konat opet na prelomu cervence a srpna). Dekuji za cenu a tesim se na shledani na dalsich eventech KGB!

Sinuhet
#8 Vytisknout diskuzi
Přidané 12. May 2010 13:23

silver user

Příspěvek: 50

ale washo, na co omlouva, to by pak ftf-ko nemelo zadnou hodnotu, kdyby se udelovalo za zasluhy nebo podle toho, jak se to komu hodi mrk))
naopak bylo mi cti stat na bedne za tebou mrk
Zdravim
Sin
syn divokého osla ...

mudlodcera
#9 Vytisknout diskuzi
Přidané 21. June 2010 07:14

admin

Tak pro potechu vsem hracum se na vedomost dava, ze druhe GeoHratky jsou v planovani jeste snad na tento rok.

washa4
#10 Vytisknout diskuzi
Přidané 21. June 2010 19:45

novice

To by urcite bylo skvele, kdyby se jeste tento rok odehrala odveta! Treba i v jine hre, at si muzeme (zucasteni hraci) vyzkouset i neco dalsiho smile. A tez jestli bych mohl poprosit, aby se treba i zprava o odeslani tohoto Eventu k publikaci, objevila i zde! Prece jenom je tento event organizovan KGB, tak aby meli moznost clenove klubu se zaregistrovat jako prvni (bohuzel ne kazdy je PM mracim na GC.com) a kde se jinde setkat s cleny KGB nez na Eventu jim venovanem a pro ne organizovanem.

fotrik
#11 Vytisknout diskuzi
Přidané 29. June 2010 22:09

admin

Příspěvek: 125

washa4 napsal:
A tez jestli bych mohl poprosit, aby se treba i zprava o odeslani tohoto Eventu k publikaci, objevila i zde! Prece jenom je tento event organizovan KGB, tak aby meli moznost clenove klubu se zaregistrovat jako prvni (bohuzel ne kazdy je PM mracim na GC.com) a kde se jinde setkat s cleny KGB nez na Eventu jim venovanem a pro ne organizovanem.

Washo, ted sis sam nabehl. Mas event a tady o nem nevime!

washa4
#12 Vytisknout diskuzi
Přidané 30. June 2010 19:52

novice

Ale vite o nem fotriku. Domlouval jsem se s coinage, jestli muzu pouzit logo KGB, kdy event bude a ze jsem jej poslal k publikaci. Muzu Ti preposlat svoje a coinageovi zpravy. Navic jej nemam limitovany, takze kazdy muze prijit. Coinage mi slibil, ze az vyjde, bude o nem na techto strankach informovat. Takze sem si, myslim, moc nenabehl, aspon jeden z adminu o nem vedel. Jedine, co sem mohl, tak pridat info do Eventu, ale pocital sem s tim az po zverejneni. Navic byvam na netu jen vecer a vcera sem se odhlasil predtim, nez byl event zverejneny. Takze to udealm az ted.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
Hosté on-line: 2

Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 469
Nejnovější člen: Lugia010719d1
Poslední články
Geocaching v ČT
Garminy umí pracova...
Topo Czech 3: nová ...
Rozbředlá zpráva ...
Jsme prostě hraví
Serie Geocachingu
Serie K.G.Brno
K pramenům
Významné stromy
Filmová místa
Shoutbox
Jméno:

Zpráva:

Validační kód:

Zadejte validační kód:

23/08/2010
na oficialnim webu hry, pod Hide & seek, do prvniho pole zadas hledane mesto (bez diakritiky)

Ostraviarek
22/08/2010
Prosímvás mohl by mi někdo poradit kde najdu kešky ve Frýdlantě nad Ostravicí?

14/08/2010
díky za přání.

13/08/2010
tak to Ti ukázalo správně .. Hodně štěstí

12/08/2010
Přeji CoinageoviCZ všechno nejlepší k narozeninám. Hlavně dobrý signál. smile PS: ukázalo se mi to na forum.mynokia.cz mrk

Počasí
Copyright © 2007-2010 K.G.Brno

Sponzoři webu: